StoryEditorOCM
Hajdukbez komentara

Hajduk donio konačnu odluku oko Perišića, a onda povukli potez o kojem će se pričati: je li to zaslužio?

Piše Sport SD
31. kolovoza 2024. - 09:48

HNK Hajduk i Ivan Perišić u petak navečer su sporazumno raskinuli ugovor prema unaprijed utvrđenim uvjetima, javlja hajduk.hr. Legendarni igrač hrvatske reprezentacije na Poljud se vratio u siječnju ove godine nakon više od 17 godina od kada se otisnuo u svijet te napravio impresivnu nogometnu karijeru. 

Iz Hajduka je otišao 2006. godine bez da je upisao službeni nastup za seniorsku momčad. Ove godine, nakon rehabilitacije od teške ozljede koljena, za Bijele je odigrao ukupno 12 službenih nastupa te je pri tom u prošloj sezoni postigao jedan pogodak protiv Istre 1961 u Puli. 

image
Vojko Basic/Cropix

Ivane, hvala ti na svemu, želimo ti puno sreće, zdravlja i uspjeha u nastavku nogometne karijere - tako se od Perišića oprostio Hajduk. A onda su iz kluba na službenoj Facebook stranici objavili nekoliko njegovih fotografija uz kratku poruku: ‘Ivane, hvala ti i sretno u nastavku karijere!‘. Međutim, ono što su napravili na toj objavi privuklo je najviše pozornosti. Naime, isključili su mogućnost komentiranja objave u kojoj se oproštaju od Perišića.

Nema kraja drami! U velikom ponoćnom obratu Perišiću propao transfer u Italiju, talijanski insajderi otkrivaju razlog...

image

Split, 270424.
Stadion Poljud.
Nogometna utakmica 32. kola SuperSport HNL-a, Hajduk - Rudes.
Na fotografiji: Ivan Perisic.
Foto: Tom Dubravec/CROPIX

Tom Dubravec/Cropix

Jasno je i zašto. Hajdukovim navijačima Ivan trenutno i nije najomiljenija osoba, pa bi se nesumnjivo redali uvredljivi komentari. Hajduk je tako ‘pljuvačnicu‘ spriječio i prije nego što je započela i tako u jednu ruku zaštitio Perišića. Gospodski je to potez, iako se mnogi pitaju i je li ga zaslužio...

Na koncu, Perišić će sam platiti spomenutih 200.000 eura kako bi postao slobodan igrač, tako da Hajduk nije ostao bez ičega.

image
Ante Cizmic/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. rujan 2024 04:31