StoryEditorOCM
Hajdukporuka s ‘mreže‘

Hajduče, iskupi se barem malo za sezonu punu gorkih pilula, otvorite vrata dici za Goricu, okrenite se budućnosti

Piše Pero Smolčić
13. svibnja 2024. - 12:59

Pred Hajdukom je zadnja utakmica sezone.

- U prodaji su danas ulaznice za posljednju domaću utakmicu Bijelih u ovoj sezoni, susret 35. kola SuperSport HNL Hajduk - Gorica koja će se odigrati u nedjelju 19. svibnja s početkom u 17 sati. Kao i do sada, do dana utakmice pravo kupnje imaju isključivo aktivni članovi Kluba kojih je sada preko 108 tisuća u novoj kalendarskoj godini - objavio je Hajduk na službenoj stranici.

S obzirom na sezonu kakva je bila, na niz gorkih pilula koje su ‘bijeli‘ servirali svojim navijačima, a i na atmosferu koja je proteklih tjedana poprilično negativna, mudar bi bio potez da za ovu utakmicu Hajduk otvori vrata, recimo djeci. Da bude mukte. OK, netko će reći da nije fer prema onima koji su platili pretplatu, ali sumnjam nekako da će se itko buniti.

Da Hajduk pokaže znak dobre volje u sezoni koja je na kraju ispala za zaborav. Makar na dan utakmice, sve što članovi ne kupe, neka ide djeci gratis. Neka Hajduk i tako pokaže da misli na budućnost.

Uz ovakav proljetni niz najava prodaje ulaznica baš ostavlja gorak okus. 

Na tom su tragu i komentari na Hajdukovom Facebooku, mnogi zazivaju da vrata stadiona budu otvorena. Ostaje vidjeti hoće li na Poljudu biti neke reakcije u tom smjeru.

image
Ante Čizmić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. svibanj 2024 19:07