StoryEditorOCM
Hajdukglavna tema

Gattuso je ‘bomba‘ i u Berlinu, evo što misle o njegovom dolasku u Hajduk: ‘Brutalan! Luđak!...‘

Piše Frane Vulas
14. lipnja 2024. - 21:40

Svaki pravi navijač Hajduka gdje god da ode, pa i na Mars, a ne na Euro navijati za Hrvatsku, opet mu je glavna tema na repertoaru najdraži klub. Znate ono, kad Dalmatinac, pogotovo Splićanin nije doma, onda su dva pitanja zicer kad nabasaš na njega: ‘Kakvo je vrime doli?‘ I uz to nezaobilazno: ‘Šta ima u Hajduka? Šta ćemo mi...?‘ Navijače u Berlinu pitali smo zato između ostalog i što misle o angažmanu Gennara Gattusa (46) kao trenera Hajduka. Slavni, karizmatični Talijan preuzeo je Hajduk, što su mnogi navijači „bijelih” dočekali s oduševljenjem, dok drugi ipak smatraju kako njegova trenerska karijera ne može stati u istu rečenicu s nesporno ogromnom igračkom.

Podsjetimo, kao nogometaš Milana stekao je svjetsku slavu, tako je proveo najveći dio igračke karijere. Kao trener često je pak mijenjao sredine. Između ostalih vodio je Milan, Napoli, Fiorentinu, Valenciju i Marseille.

Navijači drugih hrvatskih klubova izbjegavali su mahom stati pred kameru, u stilu „ne bi se štel mešat”. Kao da navijači Hajduka imaju monopol na mišljenje o nedvojbeno velikom imenu koje stiže i generalno u HNL, ali eto. A evo što kažu neki navijači kluba s Poljuda koji će u subotu bodriti Hrvatsku u srazu sa Španjolskom.

- Mislim da je to jako dobra odluka. On zna biti brutalan. Našim igračima treba netko da uvede red u svlačionicu. Malo su se previše opustili - između ostalog kazao je Luka koji je iz mjesta Kongore kod Tomislavgrada, a radi u Zürichu.

Splićanin Domagoj Budimir Bekan je na isto pitanje ponudio svoje razmišljanje.

- Gattuso je pravi izbor za naš klub zato što je prava glava. Kao igrač je bija luđak... - naglasio je između ostalog Domagoj.

Igor Grčić iz Splita je temu prvog velikog poteza sportskog direktora Nikole Kalinića naglasio.

- Gennaro je idealan izbor za Hajduk. Nama je triba jedan takav luđak... - rekao je između ostalog Igor. Pogledajte u video prilozima što su sve navijači Hajduka rekli o novom treneru voljenog kluba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. lipanj 2024 21:41