StoryEditorOCM
Hajdukbijeli u umagu

Dobre vijesti za navijače Hajduka: Ojačao se napadački arsenal Bijelih na pripremama

Piše Slaven Alfirević
11. siječnja 2024. - 21:11

Dobre vijesti stižu za Hajduk i navijače "bijelih" koji netremice prate zbivanja na pripremama svojih ljubimaca u Umagu.

Naime, oporavili su se Yassine Benrahou i Aleksandar Trajkovski, više nisu na popisu ozlijeđenih, a nakon poštede s početka priprema, trebali bi zaigrati ovog petka protiv MOL Fehervara.

Obojica su vrlo značajni u napadačkom izboru što ga na raspolaganju ima trener Hajduka Mislav Karoglan, proširuju mu lepezu kombinacija.

Benrahou je, podsjetimo, zadužen za ofenzivnu ulogu u veznom redu, ali zna zauzeti i toliko bitnu poziciju lijevog krila na koju zasad nekolicina pretendira (Dajaku, Kleinheisler), a nema prave odluke o "korisniku" tog prostora, pa je to dodatni motiv  za darovitog Marokanca. Makedonac se pak vraća u konkurenciju za "bijelu devetku", Trajkovski želi pokazati kako je s razlogom angažiran prošlog ljeta, premda se zbog ozljede nije do kraja iskazao. I sad se i on vraća.

Benrahou i Trajkovski, dakle, u 120 minuta dugom maratonu protiv Mađara i njih dvojicu bismo trebali vidjeti u petak u prijenosu utakmice iz Umaga, točno u podne.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 08:15