StoryEditorOCM
Hajdukemotivna objava

Bitan čovjek napušta Poljud, pravi znalac, proveo je šest godina s hajdukovcima, ali odlučio je krenuti drugim putem

Piše Sport SD
28. svibnja 2024. - 10:39

Hajduk je jučer dobio novog sportskog direktora, ali i ostao bez kondicijskog trenera. Šime Veršić odlazi s Poljuda nakon šest godina, u Hajduk je stigao 2018. godine, a bio je zadužen za brigu i vođenje oporavka ozlijeđenih igrača.

Doc. dr. sc. Šime Veršić ima tek 36 godina, a već je nanizao zavidan broj akademskih i sportskih priznanja, zbog kojih ga je žiri Slobodne Dalmacije prošle godine odabrao za dobitnika Nagrade za znanost ‘Kruno Prijatelj‘.

Ovaj mladi i nagrađivani znanstvenik i profesor na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Splitu ujedno je i autor više od 100 znanstvenih radova, a osim u znanstvenom radu, zapažene rezultate postiže i u sportu. Osim u Hajduku bio je kondicijski trener u RNK Split, KK Split i MNK Universitas.

Veršić se oglasio na društvenim mrežama...

- Biti dio najdražeg Kluba i s njime osvojiti 2 trofeja, više je nego šta sam ikad mogao poželjeti. Hvala svim kolegama, trenerima i igračima na predivnih 6 godina. Od sada opet na tribine. HŽV

- Čuvam za tebe jednu pjesmu što ju nikada ne pjevam, vjeruj mi sve bi još za tebe da i nema noći u kojoj titulu ne sanjam...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. lipanj 2024 18:52