StoryEditorOCM
Domaći nogometVruća tema

Zvonimir Boban prekinuo šutnju i oglasio se o predsjedničkim izborima u Dinamu

Piše Sport SD
8. veljače 2024. - 12:35

Ono o čemu se danima šuškalo, u četvrtak je dobilo i službenu potvrdu - Velimir Zajec kandidat je za predsjednika Dinama! Velika legenda Modrih predstavnik je liste s kojom će ‘Dinamovo proljeće‘ 2. ožujka izaći na izbore za Skupštinu kluba - pišu Sportske novosti.

Nedugo nakon velike objave, s podrškom Zajecu oglasio se Zvonimir Boban:

- Jako mi je drago da je Velimir Zajec predsjednički kandidat na listi Dinamovo proljeće. Velika - prava i plava podrška - ukratko je poručila ikona hrvatskog nogometa koju su nakon odlaska iz Uefe neki zamišljali upravo kao predsjednika maksimirskog kluba.

Ranije tijekom dana svoju je kandidaturu komentirao i sam Zajec poručivši kako želi "podići cijeli Dinamo na jednu veću razinu".

- Sretan sam što se okupila mlađa ekipa s respektabilnim poslovnim karijerama s idejom da pomognu Dinamu. Ja o nogometu znam malo više od njih i zato sam tu da se primimo posla, ojačamo školu nogometa, učvrstimo prvu momčad i podignemo cijeli naš Dinamo na jednu veću razinu - rekao je Zeko u uvodu pa nastavio:

- Vjerujem da zajedno osvajamo izbore i bit ću spreman odgovarati na sva pitanja vrlo brzo, a vidim da su u odgovaranju na operativna pitanja dečki počeli raditi. Vidimo se uskoro u Zagrebu, a u međuvremenu vas sve pozivam da se učlanite u Dinamo - završio je Zajec uz pozdrav svim navijačima Modrih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 00:26