StoryEditorOCM
Domaći nogometmala delegacija

Za bivšeg predsjednika Dinama nema mjesta u avionu, evo koga Zajec vodi na europski uzvrat u Solun

Piše Davorin Olivari/SN
13. ožujka 2024. - 10:02

Modri iz zagrebačke zračne luke Franjo Tuđman za Solun lete u srijedu u 8.45. Osim igrača i stručnog stožera, ekspediciju će ovoga puta činiti mala delegacija od samo šest ljudi. U njoj će biti predsjednik Velimir Zajec, predsjednica Uprave Vlatka Peras, članovi Uprave Darko Podnar i Danijel Tomačić, te dva člana Izvršnog odbora, Mislav Ante Omazić i Zrinko Hržić - pišu Sportske novosti.

Naravno, uz njih će biti i tri člana Dinamovog osiguranja, kao je to uobičajeno već dugi niz godina. Solunsko ‘bojište‘ definitivno nije prijateljski raspoloženo prema Modrima, znano jest da su navijači PAOK-a i navijači beogradskog Partizana bratske skupine, kad smo posljednji put bili s Dinamom u Solunu 2010. godine, na ulicama smo vidjeli mnogo navijača Partizana u majicama na kojima je pisalo Grobari.

image

Velimir Zajec

Ronald Goršić/Cropix

Uzvikivali su razne pogrdne riječi koje su se odnosile na Dinamo i Hrvatsku. Dinamova delegacija bila je posebno čuvana, s velikim brojem policajaca. Tako će sigurno biti i ovoga puta, svu brigu oko Dinamove delegacija preuzela je grčka policija, kao što je brigu o PAOK-ovoj delegaciji u Zagrebu preuzela hrvatska.

Protekli tjedan u metropoli nije bilo nikakvih problema, dobro su bili paženi i grčki novinari. Za pretpostaviti jest da će u Solunu vladati veliko zanimanje grčkih novinara za novog predsjednika Modrih, Velimira Zajeca, čovjeka koji u toj zemlji ima poseban status, naravno jer je jedno od velikih imena atenskog kluba Panathinaikos.

Trener Sergej Jakirović će na stadionu imati press konferenciju s početkom u 17.30 sati, a pola sata nakon nje održat će trening pred utakmicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 12:56