StoryEditorOCM
Domaći nogometnema sreće

Veliki peh: Dinamova zvijezda se opet ozljedila, propušta Varaždin i reprezentaciju

Piše Predrag Jurišić/ SN
4. listopada 2024. - 21:40

Za nedjeljni dvoboj s Varaždinom, Dinamov trener Nenad Bjelica ne može računati na Marka Pjacu. Reprezentativni napadač Plavih, naime, osjetio je bol u prednjem butnom mišiću i preskočit će ovo gostovanje.

Nakon spomenute utakmice slijedi dvotjedna prvenstvena stanka, podsjetimo da je Pjaca na popisu izbornika Zlatka Dalića za dolazeće utakmice sa Škotskom i Poljskom, ali tek nakon dodatnih liječničkih pregleda znat će se hoće li napadač Plavih biti spreman za te dvoboje, ili će morati otkazati nastup u našoj reprezentaciji.

Nakon remija s Monacom u Ligi prvaka, sve su misli u Maksimiru usmjerene prema Varaždinu. Osvajanje sva tri boda je imperativ, kako bi Plavi zadržali korak pri vrhu ljestvice s Rijekom i Hajdukom. A Bjelica ima iz svog prvog mandata u Dinamu loše iskustvo s varaždinskim gostovanjem. Naime, nakon senzacionalne 4:0 pobjede protiv Atalante na startu Lige prvaka 2019. godine, tri dana kasnije Plavi su u Varaždinu izgubili 0:1. Bilo je to također, kao što će biti i u nedjelju, 9. prvenstveno kolo, okončana je bila prva četvrtina HNL-a..., pišu Sportske novosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. listopad 2024 21:46