StoryEditorOCM
Domaći nogometdugo se čekalo

Velika vijest! Kultni dalmatinski klub gradi novi moderni stadion i sanja ulazak u HNL

Piše K. G./Šibenski.hr
25. svibnja 2024. - 20:05

Netom nakon pobjede nad Dubravom i osiguravanja majstorice sa Zrinskim za ulazak u prvu ligu, stigla je velika vijest sa Šubićevca. Aktualni vlasnici kluba na čelu sa Željkom Karajicom uz potporu šibenske gradske vlasti kreću u izgradnju novog i modernog stadiona Šubićevac, piše Šibenski.

Više riječi o ovom projektu bit će u utorak u klupskim prostorijama gdje će ga predstaviti vlasnik kluba Željko Karajica, arhitektica i projektantica Angela Vlaić, gradonačelnik Željko Burić i saborski zastupnik Hrvoje Zekanović.

image
Niksa Stipanicev/Cropix

Inače, nakon pobjede nad Dubravom, Šibeniku su sada sve misli na majstoricu sa Zrinskim koja će odlučiti o prvoligašu iduće sezone:

- Prerano smo upisali tri boda, kao i vjerojatno svi navijači. Mislim da smo fenomenalno ušli u utakmicu. U prvih 20-ak minuta imali smo niz sjajnih šansi. U tom momentu smo trebali otići na 2:0 i imati mir. Ali, mi ne bi bili mi da se ne mučimo u datim trenucima i zato smatram da će na kraju naš usojeh biti slađi- komentirao je Mario Carević, trener Šibenika.

U završnici sezone Narančasti muku muče s ozljedama. U ranoj fazi utakmice s Dubravom iz igre je morao lijevi bočni Cvijanović:

- On je osjetio bol u loži, sutra ćemo obaviti dijagnostiku koja će pokazati radi li se o rupturi ili istegnuću. Osim Cvijanovića, imamo i problem dvojice napadača Božića i Torresa s mišićima koji isto vrlo vjerojatno neće biti spremni za utakmicu u Gradskom vrtu. Ali, mislim da imamo dovoljno unutarnjih rezervi i da ćemo napraviti igru i ideju za utakmicu sa Zrinskim i da ćemo biti pravi i da ćemo pobijediti- optimističan je kormilar Narančastih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 04:22