StoryEditorOCM
Domaći nogometkatastrofa u solunu

Utučeni Martin Baturina ostao bez riječi: Sramotan poraz, igrali smo sramotno, opet se dogodila Sparta

Piše sport sd
14. ožujka 2024. - 21:14

Nogometaši zagrebačkog Dinama nisu se uspjeli plasirati u četvrtfinale Konferencijske lige, u uzvratnom su susretu osmine finala izgubili na gostovanju u Solunu od PAOK-a s 5:1 te tako ispustili prednost od dva gola koju su izborili u prvoj utakmici.

Utučen je bio Martin Baturina nakon ovog šoka:

- Sramotan poraz, igrali smo sramotno, opet se dogodila Sparta... Nismo igrali dobro i nemam više riječi. Znali smo što nas čeka, atmosfera kao atmosfera, nije ta atmosfera presudila. Igrali smo kao na Maksimiru. Jednostavno nismo bili ‘unutra‘ i nismo imali šanse. Vidjeli smo u Maksimiru da se može, ali šteta što nismo zabili svoje šanse.

Strijelac Arber Hoxha nakratko je početkom drugog poluvremena svojim pogotkom vratio nadu Modrima, ali na kraju su morali stisnuti ruku protivniku:

- Nismo igrali dobro i primili smo takve golove... Uspjeli smo se vratiti početkom drugoga dijela, ali nije bilo dovoljno, oni su bili bolji. Moramo se koncentrirati na nastavak sezone. Znali smo da su dobra momčad, imali smo prilike koje nismo zabili i to nas je koštalo. Svi smo griješili, naravno i ja. Međutim, sezona ide dalje i sada se moramo koncentrirati na domaće prvenstvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 00:38