StoryEditorOCM
Domaći nogometstrateg gostiju

Trener Osijeka posebno pohvalio jednog hajdukovca pa rekao: ‘Šteta praznih tribina, nadam se da se neće ponoviti

Piše D. KA.
14. travnja 2024. - 18:56

Hajduk je na praznom Poljudu izgubio od Osijeka 1:2. Prvi je nakon utakmice u press salonu svoj osvrt dao trener gostiju, Zoran Zekić.

-Teško je pobijediti na Poljudu, tim slađe. Šteta ambijenta, praznih tribina, nadam se da se to neće ponavljati. Što se tiče utakmice, radili smo  jaki pritisak, dobro smo igrali. Hajduk je nekim promjenama u drugom poluvremenu počeo stvarati probleme, ali reagirali smo na to dobro. Na kraju je naš vratar imao par odličnih obrana, sve u svemu jako bitna pobjeda za nas.

Prvi trener Osijeka s dvije pobjede na Poljudu u jednoj sezoni?

- Razmišljao sam u kakvom je Hajduk trenutku. Ovakve situacije mogu biti motiv više, ali mogu i spustiti momčad. Na kraju mislim da je zaslužena pobjeda. 

Mladi igrači bili posebno dobri?

- To nam je i cilj, da dajemo priliku mladim igračima. Drago mi je zbog Matkovića i Kolića. Ali danas sam vidio odličnog vratara i na Hajdukovoj strani. To su stvari koje nas trebaju radovati.

Riječ više o Matkoviću, s 18 godina zabio Dinamu i Hajduku?

- Meni je trebalo do 30. godine da to postignem. Sjajno za njega, ali ja ga podupirema da radi još jače svaki dan. Ima još stvari u kojima se može popraviti. Raduje me kad mladi tako igraju.

Mrtva utrka vas i Lokomotive za četvrto mjesto i Europu?

- Moramo gledati sebe, borimo se do kraja. Ne smijemo razmišljati o protivniku i tuđim situacijama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 10:24