StoryEditorOCM

Što se to događa u Dinamu!? Nema mira usred Maksimira, šuška se o novom odlasku iz kluba...

Piše JL
26. rujna 2024. - 15:54

Vrući su dani u Maksimiru, temperature ne popuštaju. Dinamo je u nezapamćenoj seriji poraza, prvo zagrebački u derbiju s Hajdukom (0:1), pa povijesni europski debakl s Bayernom (9:2), te na kraju i katastrofa u Koprivnici (4:1).

Uz to smijenjen je trener Sergej Jakirović, umjesto njega stigao je Nenad Bjelica, a da nema mira usred Maksimira govore i šaputanja da bi Upravu zagrebačkog kluba mogao napustiti Darko Podnar koji se, pišu Sportske novosti, kandidirao za sportskog direktora Slaven Belupa, zajedno s još 12 kandidata.

Prema jednim informacijama, Podnar se sam prijavio za taj posao, a prema drugima vodstvo kluba samo je kontaktiralo člana Dinamove uprave i ponudilo mu posao.

Što je istina, zna sam Podnar, koji je u Dinamo stigao iz Istre 1961, ali cijelo vrijeme i zbog određenih izjava u javnosti uživa status "stranog tijela" unutar kluba.

No, bez obzira na špekulacije, njegova pozicija od dolaska Velimira Zajeca i novih ljudi u klub nije bila poljuljana, stoga ostaje vidjeti konačni epilog ove priče.

image

Poljudska loža: Marijan Kustić, Stipe Pletikosa, Lukša Jakobušić, Mirko Barišić, Vlatka Peras, Darko Podnar (donji red, prvi s desna)

Vojko Bašić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. rujan 2024 15:55