StoryEditor
Domaći nogomet‘novi moro‘

Ništa od povratka u Hajduk, mladi reprezentativac Dino Kegalj potpisao novi ugovor s Modrima: Sretan samo što ostajem u Dinamu

Piše SN
20. svibnja 2020. - 11:41
Ilustracija AFP

Dino Kegalj dobio je novi stipendijski ugovor u GNK Dinamu. Mladi veznjak rođen 2005. u Splitu, došao je u Dinamo prije tri godine iz redova Hajduka. U međuvremenu je uspješno nastupao za mlađe kategorije Dinama te stekao status reprezentativca a od sljedeće sezone ulazi u kadetski uzrast, pišu Sportske novosti.

- Sretan sam što ću i dalje nositi dres Dinama. Ovdje sam tri godine, stekao sam prijatelje i lijepo mi je živjeti u ovom okruženju. Sada je na meni da opravdam povjerenje te jednoga dana zaigram za prvu momčad Dinama – rekao je Dino, inače učenik treće ekonomske škole u Zagrebu.

Nedavno se provukla priča kako su u Hajduku željeli vratiti mladog talenta kojemu je isticao ugovor, ali izgleda kako su Modri u konačnici uspjeli ugrabiti 'novog Nikolu Moru' kako mu neki znaju tepati.

Dino Kegalj ponikao je u nogometnoj školi Mosora te je s osam godina došao u Hajduk u kojem je proveo četiri sezone, da bi potom stigao u Dinamo. U međuvremenu je potvrdio sva očekivanja, izrastao u nositelja Dinamove generacije, a kako kažu stručnjaci, i jednog od najboljih u Hrvatskoj.

O situaciji se oglasio i Hajduk:

"HNK Hajduk nije kontaktirao niti pokušao vratiti našeg bivšeg igrača Dina Keglja iako se navedena informacija proteklih dana pojavila u nekoliko medija. Dino Kegalj je prije tri godine napustio HNK Hajduk te od tada do danas nitko iz Kluba nije pregovarao s njim i njegovim roditeljima o potencijalnom povrataku u Akademiju HNK Hajduk "Luka Kaliterna", rekli su iz splitskog kluba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2021 23:08