StoryEditorOCM
Domaći nogometstrani mediji

Nije moglo bez drame: ‘Ako je ovo kraj za Luku Modrića, ne može biti okrutniji‘

Piše SN
25. lipnja 2024. - 06:46

Hrvatska je nakon velike drame došla nadomak ispadanja s Europskog prvenstva. Vatreni dali su sve od sebe, bili smo na korak od drugog kruga, a onda nam je Mattia Zaccagni srušio sve snove pogotkom u 98. minuti - pišu Sportske novosti.

Talijanski mediji ispratili su uspjeh svoje reprezentacije, ali i ukazali na neuvjerljivu predstavu izabranika Luciana Spallettija.

"Noć je obojena plavetnilom. Možemo se smiješiti, ali s obzirom na nastup, stisnutih zuba", kratka je bila Gazzetta dello Sport.

"U posljednjem dahu, kada su u to vjerovali samo najneizlječiviji optimisti, u posljednjoj akciji, Zaccagni je pronašao čaroliju koja je Italiji donijela drugo mjesto u skupini i prolazak u osminu finala", piše Corriero dello Sport o magičnom trenutku koji je ujedinio cijelu Čizmu.

image
AFP

Španjolski su, pak, mediji svoj fokus usmjerili na briljantnost Luke Modrića, koji je u konačnici proglašen igračem utakmice.

"Trebao bi postojati neki način da se klonira Modrić. Svatko drugi bi potonuo nakon promašenog penala, ali on se izdignuo na način koji to čine samo najveći", piše Marca, osvrnuvši se na situacija kod Modrićevog gola.

"Italija nas je kroz povijest naučila da zna pobijediti na bilo koji način. Čini se da im je još draže pobijediti igrajući slabo ili nezasluženo. Uvijek nađu svoje heroje, sada je to bio Zaccagni", dodaje Marca.

"Ako je ovo kraj za Luku Modrića, ne može biti okrutniji", piše Mundo Deportivo.

image
AFP
image
AFP
image
AFP
image
AFP
image
AFP
image
AFP
image
AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 06:48