StoryEditorOCM
Domaći nogometsve je dogovoreno

Ne želi unositi nemir u klub: Nizozemci otkrili detalje transfera, evo kad odlazi najbolji igrač Dinama

Piše Sport SD
7. kolovoza 2023. - 11:59

Luka Ivanušec je sve bliže odlasku iz Dinama. Jedan od najvažnijih igrača maksimirskog kluba će Modrima izgleda svakako pomoći u borbi za Ligu prvaka i ostaje barem do play-off faze europskih kvalifikacija - pišu Sportske novosti.

Nizozemski De Telegraaf piše kako je Ivanušec sve dogovorio s Feyenoordom, ali i da je izrazio želju da ostane u Dinamu za utakmice s AEK-om u trećem pretkolu Lige prvaka.

"Feyenoord u nedjelju otvara sezonu bez Ivanušeca jer je nogometaš odlučio ostati u Dinamu za susrete s AEK-om. Ivanušec ne želi unositi nemir u klub koji mu je puno toga donio pa pristaje na odgodu transfera", pišu Nizozemci.

Isti izvor tvrdi da bi hrvatski reprezentativac trebao potpisati na pet godina, a Dinamu će od transfera pripasti devet milijuna eura. Ivanušec je na Maksimir stigao prije pet godina iz Lokomotive za tri milijuna eura i od tada je odigrao 170 utakmica i zabio 36 golova, te upisao 19 asistencija.

Ove se sezone istaknuo hat-trickom Astani, te golom i asistencijom protiv Istre. Trener Dinama Igor Bišćan je priznao kako će mu Ivanušec itekako nedostajati.

- Puno ovisimo o njemu i još nekima. Nije pametno nakon ovakve utakmice donositi zaključke. Treba vidjeti kako će Kaneko izgledati kroz nego vrijeme, ali Luka će nam faliti. S njima je daleko lakše igrati i opasniji smo - rekao je Bišćan nakon remija s Goricom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 12:41