StoryEditorOCM
Domaći nogometi on se oglasio

Kratko i jasno: podršku Livaji izrazio i bivši gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara

Piše SPORT SD
7. lipnja 2023. - 14:43

Nakon incidenta s navijačima na Rujevici Marko Livaja je odlučio napustiti reprezentaciju uoči završnice turnira Lige nacija.

Mnogi su odlučili podržati Livaju, a sada je to učinio i bivši gradonačelnik Andro Krstulović Opara. Nije bespotrebno trošio riječi, samo je na Facebooku objavio njegovu fotografiju.

Podsjetimo, kao grom je jučer odjeknula vijest da je Marko Livaja odlučio napustiti redove hrvatske nogometne reprezentacije i daljnje pripreme za Ligu nacija.

"Nažalost, nakon svega što se dogodilo u protekla 24 sata, osjećam da nisam spreman dati reprezentaciji svoj maksimum i da bih svojim ostankom samo bio smetnja ekipi koja zaslužuje imati mir tijekom priprema za ovo važno natjecanje. Momcima želim svu sreću u Nizozemskoj, da se okite zlatom, za što sigurno imaju kvalitetu i zajedništvo.

Zahvaljujem izborniku na razumijevanju, predsjedniku Kustiću i ekipi iz Saveza na podršci te se nadam da će navijači reprezentacije razumjeti ovakav rasplet. Reprezentacija mi uistinu puno znači i nadam se u budućnosti i dalje biti njen član" - izjavio je splitski reprezentativac i nogometaš Hajduka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 14:01