StoryEditorOCM
Domaći nogometuoči lige nacija

Kovačić komentirao slučaj Livaja: ‘Marko mi nije rekao da odlazi, bio je to šok za sve nas‘

Piše SPORT SD
7. lipnja 2023. - 17:36

Hrvatska nogometna reprezentacija nastavlja pripreme za završnicu turnira Lige nacija. Uoči današnjeg treninga medijima se obratio Mateo Kovačić.

Središnja tema je, očekivano, bila odlazak Livaje iz reprezentacije.

"Tužno je da pričamo o ovakvoj temi, a čeka nas jaka utakmica s Nizozemskom. Situacija je bila dosta ružna, jako ružno vrijeđanje od strane navijača, nisam mogao vjerovati da se to događa. Puno je djece bilo okolo. Postoje granice ponašanja i za nas igrače i za navijače. Ne podržavam takve stvari i to je to što bih rekao na tu temu. Moramo biti fokusirani na našu utakmicu i dati sve od sebe da pokušamo ući u finale Lige nacija", rekao je Kovačić i nastavio:

"Takve stvari se ne smiju događati, reprezentacija treba biti iznad svega, ali kod nas se često događaju ovakve ružne stvari. Marko mi nije rekao da odlazi, bio je to šok za sve nas. No reprezentacija je uvijek uspješno izlazila iz takvih situacija i igrat ćemo srcem za Hrvatsku", zaključio je.

Kovačiću je u nastavku pressice stiglo još jedno pitanje o Livaji ali je intervenirao glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak. "Nećemo se više vraćati na to, Mateo je rekao da neće više razgovarati o toj temi", rekao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 18:07