StoryEditorOCM
Domaći nogometbizarna pogreška

Kakav gaf televizije! Nisu se proslavili znanjem o Hrvatskoj: umjesto grba HNS-a objavili Dinamov i to onaj s petokrakom

Piše Sport SD
8. lipnja 2024. - 22:19

Posljednju generalku prije Eura Hvatska je odradila za peticu! Vatreni su svladali Portugal s 2:1 u gostima i tako pred put u Njemačku idu "mirne duše".

Enormno skupa momčad krcata talentom, do večeras je bila crna mačka našim reprezentativcima još od prvog međusobnog dvoboja 1996. godine na Europskom prvenstvu u Engleskoj (0-3 u Nottinghamu). No, sada na popis zemalja koje su pale pred hrvatskim igračima, moramo uvrstiti i Portugal. Sa zadovoljstvom, pa iako se radilo o prijateljskom susretu.

Posljedna pripremna utakmica Modrića i ekipe uoči velikog turnira u Njemačkoj pratila se diljem kugle zemaljske. Što nije nimalno čudno uzevši u obzir da smo igrali protiv jednog od najvećih favorita natjecanja.

Susret u Lisabonu prenosili su i Brazilci, konkretno televizijska postaja SporTV. No, ruku na srce i nisu se baš proslavili znanjem o Hrvatskoj. Naime, umjesto prepoznatljivog grba HNS-a, uz onaj portugalski, osvanuo je grb Dinama! I to onaj star više od 30 godina, s crvenom petokrakom zvijezdom u sredini.

Pobjeda nad Portugalom sjajna je uvertira za početak Eura i okršaj sa Španjolcima, au tjedan dana će Brazilci valjda naučiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. lipanj 2024 22:20