StoryEditorOCM
Domaći nogometSprema se fešta

Igraju Dinamo i odavno iz lige ispali Rudeš, a gostujuća tribina bit će puna do čepa. Evo što se događa

Piše Sport SD
23. svibnja 2024. - 18:34

U Dinamu pripremaju veliku feštu povodom osvajanja dvostruke krune. Nakon što su već osvojenom naslovu prvaka u srijedu dodali i osvojeni SuperSport Hrvatski nogometni kup, u Dinamu su se još više mogli posvetiti proslavi osvajanja naslova prvaka. Fešta se sprema za vrijeme i nakon utakmice posljednjeg kola SuperSport HNL-a u kojem će "modri" ugostiti posljednji Rudeš (nedjelja 17.30 sati, prijenos MaxSport 1).

Zbog velikog interesa tako je klub iz Maksimira otvorio i prodaju ulaznica za dio južne tribine koja je inače namijenjena za gostujuće navijače. Prethodno je bilo planirano da na toj tribini budu polaznici škola nogometa i prijatelji škole. A već je prije dva dana rasprodana tribina zapad gore, a od jutros i sjever gore. Čini se kako bi Maksimir u nedjelju u susretu protiv budućeg drugoligaša mogao biti pun, ako ne računamo istočnu tribinu koja od potresa nije u funkciji.

Pored toga nakon susreta sprema se veliko slavlje na Trgu bana Jelačića. Tamo će se nastaviti fešta proslave osvajanja dva trofeja na kraju sezone u koju su "modri" ušli s mnogo problema.

image
Ronald Goršić/Cropix

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. lipanj 2024 04:19