StoryEditorOCM
Domaći nogometkonferencijska liga

Hrvat razočaran nakon poraza u Maksimiru: ‘Mislim da gore od ovoga nismo mogli... Dinamo? Ništa specijalno‘

Piše Goran Čičin-Mašansker/SN
8. ožujka 2024. - 06:44

Vratar PAOK-a Dominik Kotarski bio je razočaran izvedbom svoje momčadi u Maksimiru.

- Rekao bih da smo odigrali jednu jako lošu utakmicu. Dinamo je dobro stajao na terenu, nije napravio ništa specijalno, ali mi smo im praktički dali sve. Nemam što pametno reći, mislim da gore od ovoga nismo mogli odigrati. Rezultat 2:0 je i dalje aktivan za nas, igramo kod kuće sljedeći tjedan i moramo odigrati puno bolje - izjavio je novi hrvatski reprezentativni vratar.

Dinamo ga nije previše impresionirao - pišu Sportske novosti.

- Kao što sam rekao, nisu odigrali ništa specijalno, čekali su našu pogrešku. Ne mogu naći riječi kojima bih opisao našu igru, stvarno smo odigrali jako loše.

Koga istaknuti u ovom susretu, je li to Petković kao dvostruki strijelac?

- Našao se gdje je trebao biti, zabio je dva gola, odigrao je dobru utakmicu. No, mislim da smo mi pobijedili sami sebe.

image
Damir Krajač/Cropix

Kaže kako se pozdravio s kolegama iz mlade reprezentacije.

- Vidjeli smo se, pozdravili smo se i čestitao sam im, vidimo se opet za tjedan dana. Vjerujem i dalje u našu ekipu, znamo za što smo sposobni. Dat ćemo sve od sebe, vjerujem da ćemo odigrati puno bolju utakmicu. Ništa nije gotovo, i dalje vjerujem u prolaz.

Bili ste favoriti, imali ste 11 utakmica bez poraza u Europi?

- Rekao sam da će biti dosta gusta utakmica. Nakon 2:0 naravno da smo očekivali puno bolji rezultat. Htjeli smo pobjedu, to se nije dogodilo, ali to je nogomet. Lopta je okrugla, vjerujem da sve i dalje imamo u svojim rukama.

Jeste li osjetili emocije s obzirom na povratak na Maksimir?

- Nije bilo preemotivno. Kad počne utakmica, sve je to normalno, bilo je kao i na svakoj drugoj utakmici - zaključio je Kotarski, koji je preko Ajaxa i Gorice stigao u PAOK.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 21:18