StoryEditorOCM
Domaći nogometteške uvrede

Dominik Livaković trpi brutalna poniženja, Turci nemaju milosti: ‘Kako on brani za Hrvatsku? Svaki gol je sumnjiv‘

Piše SPORT SD
14. travnja 2024. - 08:59

Grčki Olympiacos je pobijedio Fenerbahče 3:2 u prvoj utakmici četvrtfinala Konferencijske lige, a iako turski klub i dalje ima šanse i nade za prolaz u uzvratu, to nije spriječilo navijače da žestoko napadnu Dominika Livakovića, vratara Fenera.

Iako je po dolasku omiljen među navijačima, ploča se okrenula, pa je sada označen kao jedan od glavnih krivaca za poraz od Olympiacosa.

Livaković, Slovenac Miha Zajc i reprezentativac Turske Caglar Soyuncu su mete teških uvreda navijača svog kluba, a pogotovo oštri su prema Vatrenom, čak sumnjaju u njegovo poštenje:

"Livaković je primio previše nevjerovatnih golova s distance. Svaki gol kojeg primi je poprilično sumnjiv", piše jedan navijač.

"Kakva je korist od njega? Ako trener Kartal ne može da shvati da nam ne donosi ništa dobro, onda ni on nije za pozicije trenera", dodaje drugi.

image

Zagreb, 180324.
City Center one East, Slavonska Avenija 11d.
Predstavljanje novih dresova hrvatske nogometne reprezentacije.
Na fotografiji: Dominik Livakovic.
Foto: Damir Krajac/CROPIX

Damir Krajac/Cropix

I mediji su se obrušili na Hrvata, pa je tako novinar Emre Bol šokiran je činjenicom da je Livaković prvi golman hrvatske reprezentacije.

"Kada vidim kakve golove prima, moram se zapitati kako je moguće da je taj čovjek postao golman u hrvatskoj reprezentaciji."

Nastavljaju se teški dani za Livakovića u Turskoj. Nedavno je napdanut od strane huligana na utakmici Fenerbahčea i Trabzonspora, a sada ga se smatra jednim od glavnih krivaca za poraz.

image

- 2023. U FOTOGRAFIJAMA CROPIX-A-
Nizozemska, Rotterdam, 180623.
Stadion De Kuip.
Nogometna utakmica finala UEFA Lige nacija, Hrvatska - Spanjolska.
Na fotografiji: jedanesterci - Dominik Livakovic,
Foto: Ante Cizmic/CROPIX

Ante Cizmic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 15:02