StoryEditorOCM
Domaći nogometnovi izazov

Dalić ga nije vodio na Euro, a sada ima novi klub. Lijevi branič mijenja ligu za bogatu godišnju plaću

Piše SN
25. lipnja 2024. - 18:20

Ono što je zadnja dva mjeseca bila javna tajna, sada je dobilo službenu potvrdu. Borna Barišić završio je svoju epizodu u Rangersu i potpisao za turskog velikana Trabzonspor!

Povremeni hrvatski reprezentativac u Trabzonu će zarađivati 1.5 milijuna eura godišnje, a potpisao je ugovor na dvije godine, s opcijom produljenja za još 12 mjeseci. Za sami potpis Barišić je dobio pozamašnu svotu od 330.000 eura.

31-godišnji brončani Vatreni iz Katra na Ibroxu je proveo dugih šest godina, u tom se periodu prometnuo u jednog od miljenika navijača, ali kako se netom završena sezona primicala kraju bilo je jasno da će Barišić napustiti klub. Za škotskog je giganta Barišić upisao 236 nastupa i pritom zabilježio 10 golova i 54 asistencije.

Za Vatrene je upisao 35 nastupa i zabio jedan pogodak, bio je članom momčadi na prošlom Svjetskom prvenstvu, ali nije zavrijedio poziv Zlatka Dalića za Euro u Njemačkoj. Barišića će u Trabzonsporu dočekati Mislav Oršić, a to će mu biti šesti klub u karijeri. Do sada je igrao za Osijek, BSK Bijelo Brdo, Dinamo, Lokomotivu i već spomenuti Rangers.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 18:20