StoryEditor
SplitOD PONEDJELJKA

Vozači, oprez! U ponedjeljak započinju radovi na izgradnji dijela Ulice Grge Novaka na Sućidru. Evo kada se očekuje njihov završetak

11. lipnja 2021. - 08:23

Na Vrhu Sućidra, od ponedjeljka počinje izgradnja dijela Ulice Grge Novaka i to zapadnog i istočnog kraka navedene prometnice radnog naziva OS 1 i OS 2, u ukupnoj dužini od 88 metara.

- Istočni krak (OS 1) je dio postojeće prometnice koja spaja ulicu Grge Novaka na zapadu s Perivojem Ane Roje na istoku. Tu će se izgraditi novi nogostup i prilagoditi postojeća odvodnja.

image
Nikola Vilić/Cropix

Zapadni krak (OS 2) je nova kolnopješačka prometnica duljine oko 38 metara i širine kolnika tri metra te će u naravi predstavljati kolni pristup objekima individualne izgradnje - pojašnjavaju iz Grada Splita.

Uz to, na cijeloj trasi izvest ć se, navode, javna rasvjeta, a vrijednost ugovorenih radova iznosi 350 tisuća kuna s PDV-om. Izvođač radova je "Građevno Zec" a ugovoreni rok izgradnje je tri mjeseca.

image
Tom Dubravec/Cropix

- Molimo za strpljenje i poštivanje privremene prometne signalizacije koja će biti postavljena za vrijeme izvođenja radova. Također, molimo da svoja vozila ne parkirate na području izvođenja radova - apeliraju iz Banovine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. srpanj 2021 13:40