StoryEditorOCM
Splitpogledajte video

Stanari zgrade na Mejašima: Susjedi su zapasali gradsko zemljište, a Grad nam radi pristup kojim ne može proći ni kombi, a kamoli vatrogasno vozilo!

Piše Gabrijela Radanović
18. ožujka 2021. - 10:37
SPECIJAL SLOBODNA DALMACIJA Split, 170221. Prilikom rekonstrukcije kolnika stanari zgrade na adresi Vukovarska 199 ostali su uskraceni za adekvatni kolnicki pristup svojoj zgradi te se sada bore s gradskom birokracijom.Paun Paunovic/Cropix

Burno jutros na Mejašima, i to u svakom smislu. Radnici "Strabaga"” su krenuli asfaltirati prilaz zgradi u Vukovarskoj ulici, uglovnici vis-a-vis Lovrinca, a bez da je Grad prethodno porušio kokošinjce, barake i ograde koje im stoje na putu - tako da će stanari dobiti neprikladan prilaz.

Tako je Grad odlučio realizirati još jedno od svojih privremenih rješenja, a na to stanari zgrade na adresi Vukovarska 199 - ne pristaju. U znak protesta parkirali su vozila i nisu dozvoli pristup asfalterima, koji su pozvali policiju.

- Ne prihvaćamo improvizaciju jer postoji projekt. Pola godine se dopisujemo s kojekakvim službama ali se nitko ne pojavljuje i ne izjašnjava. Zgrada je napravljena prije nekih osam godina i odavno je cesta trebala biti izvedena, a nije zbog susjeda koji su na grad...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 18:14