StoryEditorOCM
SplitSVAKA KAP ZNAČI

Splitski ‘plavci‘ uoči proslave Dana policije darovali 156 doza krvi: redovito se odazivaju akcijama

Piše Split SD
29. rujna 2023. - 14:14

U organizaciji Kluba dobrovoljnih darovatelja krvi Policijske uprave splitsko-dalmatinske i Hrvatskog crvenog križa grada Splita, 27. i 28. rujna, povodom obilježavanja Dana policije i blagdana svetog Mihovila, održana je akcija darivanja krvi kojom prilikom je prikupljeno 156 doza dragocjene tekućine.

Akcija darivanja je kao i uvijek do sada održana u službenim prostorijama Jedinice specijalne i interventne policije Split u Mravincima. Klub dobrovoljnih darivatelja krvi okuplja veliki broj policijskih službenika koji se redovito odazivaju akcijama.

- Tradicija je da se uoči obilježavanja Dana policije, u rujnu organizira akcija darivanja krvi, koja je i ovaj put bila uspješna. Naše kolegice i kolege koji su dobrovoljni darivatelji, uvijek se odazivaju kako akcijama našeg kluba, ali i mimo toga, u situacijama kada nedostaje krvi u bolnici. Zahvaljujemo se svim kolegicama i kolegama koji su se priključili još jednoj akciji našeg Kluba, te su time pokazali da su uvijek spremni pomoći onima kojima je najpotrebnije - kazali su iz PU splitsko-dalmatinske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 04:56