StoryEditorOCM
SplitNITKO IM NE POMAŽE

Splitski HDZ-ovac proziva: Ovaj zaboravljeni dio grada nema ni pometača. Više je za njega učinila kornjača od Puljka

Piše Split SD
29. kolovoza 2023. - 18:20

Tomislav Šuta, predsednik splitskog HDZ-a na svom je Facebooku objavio kako je jučer posjetio Slatine, kako navodi, zaboravljeni dio grada!

Imaju mnoštvo problema i nitko im ne pomaže.Razgovarali smo s ljudima o tim problemima te ću kao budući gradski vijećnik, zajedno sa svojim kolegama, njihove priče prenijeti u Gradsko vijeće i uporno se zalagati za rješenja.

image
Tom Dubravec/Cropix

Što je nekima mali problem, njima je životno važno. Evo primjera. Imaju noćenja tek nešto manje od Kaštela, a ne mogu dobiti ni pometača - to otprilike najbolje opisuje odnos gradske vlasti prema Slatinama. Ni gradska vlast, a ni mjesni odbor s Puljkovom većinom nisu odradili svoj dio posla.

image
Screenshot Facebook

Tražit ćemo uvrštavanje sredstava za izradu dokumentacije za donošenje Urbanističkog plana uređenja kao i za izradu projektne dokumentacije za proširenje obale, cesta i parkinga u proračunu Grada Splita za 2024. godinu.

Potrebno je osigurati cjelogodišnju brodsku vezu sa Splitom što sam već danas provjerio s odgovornima u Splitsko-dalmatinskoj županiji te smo ustvrdili da će Županija osigurati sufinanciranje nakon inicijative Grada kroz izglasavanje navedenog na Gradskom vijeću. To je nulta točka za rješavanje primjerenih životnih uvjeta u Slatinama.

Ovo ljeto često čitamo o morskoj kornjači u Slatinama. Izgleda da je ona učinila za njih više od Ivice Puljka u ovom mandatu. Mi ih nismo zaboravili! - navodi Šuta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 08:44