StoryEditorOCM
SplitŽRTVE PANDEMIJE

Splitska agencija ‘Magellan‘ uporno ne vraća novac za otkazane ekskurzije. Vlasnik poručio gnjevnim roditeljima da ga tuže i ovrše, a oni njemu: Nećeš proći lišo!

Piše Merien Ilić
14. srpnja 2021. - 20:10
Turistička agencija 'Magellan' u Plinarskoj ulici nije svim roditeljima vratila uplaćeni novac za izlete i ekskurzije Paun Paunović/Cropix

"Ovim mailom Vas želimo obavijestiti da je putnička agencija Magellan, kao velika žrtva pandemije COVID-a, prestala s poslovanjem, te da agencija nije u mogućnosti izvršiti povrate za uplaćena sredstva. Budući da putnička agencija kao velika žrtva pandemije, koja je u ovoj krizi izgubila apsolutno sve, nema apsolutno nikakvih primanja, vama ostaje mogućnost poslati ovrhu."

Ta je obavijest bila poput hladnog tuša za brojne roditelje splitskih osnovaca i srednjoškolaca, a vjerojatno i sve one nesuđene putnike koji su preko putničke agencije "Magellan" iz Splita uplatiti novac za putovanja koja se zbog korone nisu održala.

Koliko je takvih "putnika", pogotovo o kojem iznosu je riječ, teško je znati, no do nas su došle pritužbe roditelja bivših učenika iz OŠ "Strožanac", koji s...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 09:59