StoryEditorOCM
Splitotkup zlata

Pretvoriti zlato u novac jednostavno je i lako

Piše PR
25. svibnja 2023. - 07:00

Što učiniti kada vam hitno zatreba novac, a ne želite ili ne možete koristiti posudbu ili zajam?

Mnogi građani u takvoj situaciji odluče prodati nešto što im nije prijeko potrebno. Nekakav kućanski uređaj, fotografsku ili informatičku opremu, pribor za omiljeni hobi, bicikl ili automobil…

No, cijeli postupak  pretvaranja takvih predmeta u gotov novac može biti prilično dugotrajan i mukotrpan proces. To je posebno velik problem u slučajevima kada nam gotovina treba odmah. Nasuprot tome zlatni nakit, odnosno bilo kakve predmete od zlata  moguće je prodati isti dan kada nam treba gotovina, odnosno papirnati novac. Pretvaranje zlata u gotov novac koristeći otkup zlata jednako je tako brzo i jednostavno kao pretvaranje jedne valute u drugu. A vrlo često takvi predmeti ljudima i nisu prijeko potrebni, osobito ako se radi o starom, potrganom i demodiranom nakitu ili dentalnom zlatu.

Stoga oni Splićani kojima je žurno potreban novac, a u svome vlasništvu imaju predmete od zlata koji samo skupljaju prašinu, dolaze u poslovnicu "Auro Domusa" na otkup zlata.  Otkupljuju se lančići, narukvice, ogrlice, prstenje, zlatnici, zlatni satovi i pribor za jelo, zubno zlato… Otkupne cijene usklađene su s burzovnim kretanjima cijene zlata, što znači da je u svakom trenutku moguće dobiti maksimalni iznos kuna za svaki gram zlata koji je donesen na prodaju. Neobavezujućoj ponudi za otkup prethodi besplatna procjena mase i čistoće zlatnog predmeta, koju u poslovnici vrše profesionalno obučeni djelatnici. Na zadovoljstvo klijenata isplata gotovine je trenutna, na licu mjesta. Ovisno o vrijednosti zlata one se mjere u tisućama, a ponekad i u desecima tisuća kuna.

Stoga dođite u poslovnicu Auro Domusa TC Mall of Split, donesite svoje zlato na besplatnu procjenu i pretvorite ga u novac! 

Zbog velikog interesa građana, Auro Domus ima i besplatni info-telefon, pa se sve informacije mogu dobiti pozivom na 0800 73 72.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. lipanj 2023 14:18