StoryEditorOCM
Splittuga u kolektivu

Oglasio se Kaufland nakon tragične smrti dugogodišnje radnice: ‘Njezinoj obitelji i kolegama pružat ćemo podršku...‘

Piše SPLIT SD
15. lipnja 2023. - 11:37

Nakon strašne nesreće u kojoj je stradala djelatnica Kauflanda smještenog na Ravnim njivima, oglasila se i uprava tog trgovačkog centra.

- Duboko smo potreseni povodom tragične nesreće koja se dogodila noćas u našoj poslovnici u Splitu te izražavamo najiskreniju i najdublju sućut obitelji, svim bližnjima, prijateljima, kolegicama i kolegama naše stradale kolegice.

Obitelji i kolegama naše dugogodišnje kolegice pružat ćemo svu potrebnu podršku - poručili su, te napomenuli kako poslovnica Kauflanda u Splitu danas neće raditi. 

To podrazumijeva da neće biti otvorene ni druge trgovine i uslužne djelatnosti unutar tog šoping centra.

Podsjećamo, pedesetogodišnja radnica Kauflanda koja je jučer nešto prije ponoći stradala nakon što ju je prikliještio stroj za papir, u KBC Split je stigla nešto iza ponoći, ali je, na žalost, ubrzo nakon toga preminula. Njene ozljede bile su preteške.

Splićani s kojima smo jutros pričali šokirani su bili kada su jutros saznali razlog zašto ne radi trgovina u njihovom kvartu. Brojni tamo kupuju svakodnevno i sigurni su da poznaju nesretnu ženu, te su izrazili žaljenje zbog stravične i kobne nesreće koja je potresla sve s kojima smo razgovarali u blizini tog trgovačkog centra.

image
Tom Dubravec/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2024 10:50