StoryEditorOCM
Splitpovratne informacije

Nakon bizarne nesreće u kojoj su busu u vožnji otpali kotači, oglasio se splitski ‘Promet‘: ‘Događa se jako rijetko...‘

Piše N. L.
1. lipnja 2024. - 11:34

Nakon bizarne nezgode u kojoj je danas s "Prometova" autobusa u Dućama kraj Omiša u vožnji je otpao par kotača, dobili smo i prve informacije od javnog prijevoznika.

Kako nas je izvijestio Hrvoje Mlikota, glasnogovornik "Prometa", prema prvim informacijama nikakvih prethodnih kvarova nije bilo na autobusu iz čega bi se moglo zaključiti nije bilo da je u pitanju loše održavanje ili greška u Prometovoj radionici.

- Riječ je o vozilu marke Mercedes iz 2015. godine čija je starost minimum ispod prosjeka. Prema prvim informacijama riječ je o mehaničkom kvaru, odnosno o puknuću željezne mase.

To se, doduše, događa jako rijetko, ali, evo, dogodilo se. Ispričavamo se putnicima na šoku koji su sigurno doživjeli, najvažnije je na kraju da se nikome ništa nije dogodilo - kazao nam je Mlikota i dodaje kako je u tijeku pronalaženje specijalnog vozila koji će "Prometov" autobus odšlepati u garažu.

Prometovom‘ novom autobusu u Dućama otpao par kotača u vožnji; putnici ostali u šoku

Vozač autobusa je, kako kaže, osjetio neobičnu vibraciju samo desetak metara prije nego što se autobus prosjeo, a on i malobrojni putnici na liniji br. 60 ostali šokirani treskom. Na sreću, sporo se vozilo pa nije bilo ozlijeđenih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. lipanj 2024 21:30