StoryEditor
Splitvozači, oprez

Komunalna 'bolnica' na kraju grada: po Ulici Četvrte brigade kao da su granate pale, evo što o tim rupama misle u Banovini

Piše Nikolina LulićJOŠKO ŠUPIĆ
18. prosinca 2018. - 12:08

Unaprijed žalimo sve vozače koji moraju voziti cestom prema TTTS-u.

Nekadašnji Put Vrbovnika, nazvan prema obližnjem potoku, prije nekoliko godina preimenovan je u Ulicu Četvrte gardijske brigade, koja je baš ironično puna rupa i ulegnuća kao da su padale granate po njoj. Nedavno su se zbog užasnog stanja ove prometnice bunili korisnici i vlasnici brojnih tamošnjih poslovnih prostora i pogona, a i naša je redakcija zaprimila brojne telefonske pozive ogorčenih vozača koji vožnjom po asfaltu u tako katastrofalnom stanju riskiraju ozbiljne kvarove na vozilima.

Fotografije koje je na licu mjesta snimio naš kolega Joško Šupić najbolje pokazuju kakvo je stanje ove ceste na periferiji grada. Neke su rupe tolike da se u njima počelo skupljati smeće, a o onima u koje su upali upozoravajući znakovi doista ne treba trošiti riječi.

U gradskoj upravi tvrde da su svjesni ovog problema i slažu se da je Ulica Četvrte gardijske brigade sa svojim ograncima u očajnom stanju, pa smo na upit misli li se što poduzeti u pitanju sanacije ove prometnice dobili odgovor da će se u idućoj godini iz tekućeg održavanja nastojati obuhvatiti barem 2000 metara koji su u gradskom vlasništvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. lipanj 2021 04:53