StoryEditorOCM
Splitnikad mira

Ivošević objavio da je Boraska zbog stana napao Đerek u Banovini: ‘Neka meni dođe u ured!‘ Olimpijac ima svoju verziju

Piše Božidar Lončar
7. lipnja 2023. - 14:15

Zamjenik gradonačelnika Bojan Ivošević na svom Facebook profilu objavio je kako je pročelnicu Upravnog odjela za imovinu Maju Đerek verbalno napao Igor Boraska, bivši gradski vijećnik i olimpijac. Njegov status prenosimo u cijelosti:

- Jučer je gosp. Igor Boraska došao u gradsku upravu i trebao ići Upravni odjel za ekonomske poslove.  Umjesto tamo otišao je u Upravni odjel za gradsku imovinu, točnije u ured pročelnice Maje Đerek gdje ju je verbalno napao jer je kroz reviziju korištenja gradskih stanova utvrđeno da mu se treba otkazati ugovor za kadrovski stan zbog vlasništva njega i članova njegova kućanstva nad druge dvije nekretnine.

Gospodine Boraska, idući put kad poželite napasti nekoga u gradskoj upravi zbog obavljanja njihovog posla pozivam vas u moj ured, trebat ćete se penjati dva kata manje i u uredu nećete naći ženu na kojoj ćete se iživljavati već fizički ravnopravnog sugovornika - poručio je Ivošević Boraski.

Zvali smo Igora Borasku kako bi nam objasnio što se točno u utorak događalo u uredu Maje Đerek.

- Došao sam u Banovini zbog svojih poslova, bilo je iza 15 sati i zaustavio sam se na par minuta kod gospođe Đerek upitati je je li promijenila svoj stav o otkazu ugovora. S nogu smo pročavrljali par minuta bez ikakvih povišenih tonova. Kao što su mediji pisali, novim je pravilnikom pogodovala nekim osobama dok su neki zbog tih izmjena oštećeni - svoju verziju događaja za Slobodnu Dalmaciju je iznio Igor Boraska.

Maja Đerek nije htjela komentirati razgovor koji se dogodio između njih dvoje. Samo kratko poručuje:

- Određeni korisnici su naviknuli dolaziti i tražiti svakakva postupanja, ali sad se promijenila praksa. Gospodinu Boraski pronađene su dvije nekretnine na njega i njegovu kćer. Misle li ti oni o socijalnim statusima ljudi koji čekaju na gradski stan? - kratko je komentirala pročelnica. 

Na komentar zamjenika o navodnom verbalnom napadu i pozivu da "idući svrati do njegovog ureda" Boraska mu poručuje:

- Što se tiče objave dogradonačelnika na Facebooku, činjenica je da je upravo on prijavljen za iživljavanje i prijetnje ženama, upravo nad novinarkom Slobodne Dalmacije. Ovaj njegov poziv na fizički sukob neću ni komentirati, na takve stvari smo već navikli od njega - odgovorio je zamjeniku gradonačelnika Igor Boraska.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 07:20