StoryEditor
SplitUMELO GA, ALI JE USPIJA

I Bojan Ivošević istrčao polumaraton: Glava nije bila problem ni u jednom momentu, al‘ tilo je druga stvar. Ironično, grčevi su krenili kraj Banovine...

Piše PSD
26. rujna 2021. - 10:49

Zamjenik gradonačelnika Bojan Ivošević na svom se Facebooku pohvalio kako je i on istrčao polumaraton, unatoč činjenici da se nije stigao pripremiti.

- Zadnji trening sam napravia s 20 godina na ASK-a, nakon toga osim tu i tamo baluna i picigina nisam potrča.

Nikad više od 6 km u životu nisam otrča (Marjanska vrata - Institut - Marjanska vrata), a kad sam vidia nekoliko poznanika koji su prošle godine otrčali polumaraton, reka sam sebi - moraš.

Plan je bia krenit šest miseci prije s treninzima, a pretvorilo se u nula treninga. Dan prije polumaratona zvali su me iz organizacije samo da potvrde je li dolazim i aj ti reci da si prvi put u životu odusta.

Trk do shopping centra po patike jer su stare u potpunom raspadu i sutra kad se dignem trčim polumaraton. I ne da ću ga trčat, nego ću ga i završit.

Glava nije bila problem ni u jednom momentu, al tilo je druga stvar. Ironično, al grčevi su krenili kraj Banovine, a ne moš odustat 1km od cilja.

I nisam, dovršia sam ga zahvaljujući svojoj ludoj glavi i Vladi s Bača koji je cili polumaraton ritam prilagodia meni i bez kojeg nisam siguran da bi uspia ovo danas. Hvala Vlado!

Vrime? Nije bitno. Pobjedija sam sebe! - stoji u njegovoj objavi.

item - id = 1130136
related id = 0 -> 1130128
related id = 1 -> 1130028
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. rujan 2021 11:04