StoryEditorOCM
Splitmalo nas je, al nas ima

Bučno udruženje ugostitelja Splita koje pokušava krojiti novi komunalni red broji - samo 30 članova; Ivošević: Zanimljivo tko su sve ti 'renomirani ugostitelji' i kakve prekršaje su radili. A i nisu baš svi iz Splita; Oglasio se i Opara

12. prosinca 2019. - 19:37
ugostitelji

Prema službenim podacima Županijske komore Split, prošle godine je na području grada registrirano 805 ugostiteljskih objekata, a uz još 465 obrta u branši turizma i ugostiteljstva dolazimo do brojke od njih 1270.

Udruženje ugostitelja Splita čiji su se članovi u listopadu sastali s gradonačelnikom Androm Krstulovićem Oparom broji 30 članova, vlasnika 50 ugostiteljskih objekata. Matematičkim rječnikom, to znači da Udruženje čini tek 3,9 posto ukupnog broja ugostiteljskih i uslužnih objekata u našem gradu.

Postavlja se logično pitanje - ima li tih 30 ugostitelja legitimitet zastupati sve splitske uslužne djelatnosti u toj branši? 

I na kraju, zanima nas tko su ti vlasnici “renomiranih ugostiteljskih objekata”, kako se sami nazivaju? U odgovoru na ovo naše pitanje u Udru...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 13:22