StoryEditorOCM
ZagoraRADOVI NA ASFALTU

Dio stare ceste od Splita prema Zagrebu zatvara se cijelo ljeto! Policija već upozorava na gužve, evo obilaznih pravaca

Piše Dalmacija SD
3. lipnja 2024. - 15:32
‘Sudionike u prometu pozivamo na strpljenje, poštivanje privremene regulacije prometa i obilaznih pravaca‘, naglašavaju iz Policijske uprave splitsko-dalmatinskeTomislav Krišto/Cropix/Ilustracija

Sve vozače i njihove suputnike koji iz Splita i okolice u smjeru Vrlike, Knina i Zagreba kreću starom cestom preko Sinja, od utorka, 4. lipnja, očekuju velike promjene.

Kako smo već i pisali, zbog rekonstrukcije državne ceste Split - Sinj - Knin, na dionici kroz Vrliku u dužini od gotovo pet kilometara, za sav promet, osim za lokalno stanovništvo, zatvorit će se državna cesta na potezu od Hrvaca do Vrlike.

Obilazni pravac za sva vozila do ukupne mase od tri i pol tone je Hrvace - Rumin - Vučipolje - Ježević - Vrlika i obratno, dok je za sve ostale obavezan smjer Klis Grlo - Muć - Drniš - Knin i obratno. Takav prometni režim bit će na snazi najmanje do 30. rujna.

Iz Zagore prema Splitu ovog ljeta će se voziti satima: glavna cesta će se zbog radova izmjestiti na trasu Sinjske rere!?

Policija upozorava vozače: ‘Izbjegavajte izlaz s Dalmatine kod Dugopolja, prekinut promet brzom cestom prema Splitu‘

- Sudionike u prometu pozivamo na strpljenje, poštivanje privremene regulacije prometa i obilaznih pravaca - naglašavaju iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. lipanj 2024 06:21