Nakon punih 40 dana kraju je došla manifestacija Advent u Splitu, koju je osmislila Turistička zajednica grada Splita.
Svake subote, počevši od 27. studenoga, kada je Advent i otvoren, bila je upaljena po jedna svijeća na adventskom vijencu u Đardinu, a građani su mogli "kliknuti" na tradicionalni Gastroadvent u Splitu, manifestaciju koju već više od desetljeća organizira i vodi dijetetičarka i nutricionistica Olja Martinić sa svojim suradnicima.
Ovaj put manifestacija je bila posvećena pršutu i suhomesnatim proizvodima mediteranske kuhinje, a prve nedjelje Gastroadventa svi gledatelji mogli su doznati i kako je umjetnica Tonka Alujević došla na ideju da od pojasa za spašavanje izradi gastroadventski vijenac.
U četiri ugostiteljske zone – u Perivoju, na Zvončacu, Mertojaku...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....