StoryEditorOCM
Splitradovi u tijeku

Vozači, pripazite! Od danas kreće privremena prometna regulacija u Stobreču. Radovi bi trebali trajati do kraja godine

Piše SPLIT SD
18. rujna 2024. - 12:56

U sklopu "Projekta poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Split – Solin" u tijeku su radovi u naselju Stobreč koji su dio ugovora "Spoj sustava odvodnje južnog sliva Grada Splita na UPOV Stupe i dogradnja podmorskog ispusta Stobreč".

Radovi u Ivankovoj ulici podijeljeni su u 6 faza radi što manjeg ometanja prometa i stanovnika.

- Stoga, u srijedu, 18. rujna uspostavit će se privremena regulacija prometa na dijelu Ivankove ulice od kućnog broja 86 do kućnog broja 74 (na preglednoj karti označeno točkom 6A).

image

Područje planiranog zahvata u Ivankovoj ulici

Vodovod i kanalizacija

Na navedenoj dionici bit će postavljen mobilni semafor kako bi se osigurala sigurna regulacija prometa tijekom radova. Molimo sve sudionike u prometu za pojačan oprez te poštivanje privremene prometne signalizacije. Isto tako, pješacima će biti omogućen pristup kućama uz zonu radova - naveli su iz ViK-a.

Nakon završetka radova na točki 6A, izvođenje radova nastavit će se Ivankovom ulicom sukcesivno u smjeru istoka, odnosno do točke 6F, a planirano trajanje radova u Ivankovoj ulici je do 31. prosinca 2024. godine.

Svi stanari predmetnih lokacija pravovremeno će biti obaviješteni o izvođenju radova te vremenskom roku u kojem se isti planiraju izvesti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. rujan 2024 12:57