StoryEditorOCM
SplitHOĆE NA ŽNJAN

Splićani, usprkos upozorenjima zaštitara, neovlašteno ulaze na gradilište: ‘Inzistiraju na prolasku, a to je opasno...‘

Piše SPLIT SD
18. listopada 2024. - 10:51

Iz tvrtke "Žnjan" javljaju kako su nakon što je, krajem rujna, zatvorena plaža za osobe s invaliditetom jer je postala dio gradilišta u sklopu uređenja žnjanskog platoa, proteklih dana zabilježeni neovlašteni ulasci u ograđeno područje.

Zbog toga mole sugrađane da poštuju znakove zabrane ulaska, kako na područje žnjanskog platoa, tako i na plažu za osobe s invaliditetom, koja je postala dio gradilišta, a primarno zbog vlastite sigurnosti.

- Pojedini građani i nakon upozorenja zaštitara, inzistiraju na prolasku što predstavlja sigurnosni rizik, neovlašteni ulazak te naposlijetku, prekršaj koji može podlijegati sankcijama.

Primarno mislimo na sigurnost naših sugrađana te još jednom molimo da poštuju signalizaciju i ograđeno područje, kako bi se izbjegli nesretni slučajevi ili ozljede.

Svjesni smo kako se u moru još uvijek može kupati, ali molimo za razumijevanje i strpljenje kada je ovo područje u pitanju, jer ćemo već sljedećeg ljeta zajedno uživati na jednoj od najljepših plaža Mediterana - naveli su.

image
Privatni album
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. listopad 2024 10:51