StoryEditorOCM
SplitDONOSIMO TERMINE

Ponovno će se održavati studentske mise na Kampusu: novost su i svečana misna slavlja u domu na Spinutu

Piše Ivan Ugrin
6. studenog 2023. - 12:51

Nastavljamo spasonosno i radosno sa STudentskim MIsama, stoji u poruci koju je studentski kapelan don Antun Mate Antunović proslijedio studentima putem grupne aplikacije po već najavljenom novom rasporedu (osim iznimno, što će biti posebno oglašeno), "tako da i mi budemo novi, to jest obnovljeni u nenadmašivoj Kristovoj ljubavi", piše kapelan.

U kapeli blaženoga Ivana Merza na Kampusu odsad su svete mise svaki dan u 20.30, osim ponedjeljkom, kada je održava specifičan studentski vjeronauk, tzv. Studij smisla i sreće, sa zanimljivim gostima, pitanjima i odgovorima te meditativnim klanjanjem koje se u velikoj dvorani Sjemeništa održava ponedjeljkom, s početkom također u 20.30.

Novost je misa u kongresnoj dvorani studentskog doma "Bruno Bušić" na Spinutu, za sada nedjeljom, blagdanima i najavljenim danima u 18.30.

Ispovijedi i pobožnosti su prije i poslije misa, kao što je to i dosadašnja praksa bila, a razgovori, hodočašća i slične aktivnosti po dogovoru sa studentskim kapelanom.

"Trojedini Bog istine, milosrđa i nježnosti vas očekuje raširenih ruku i otvorena srca", poručuje studentima don Antun Mate Antunović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 17:48