StoryEditorOCM
Splitdolaze velika imena

Peglaj, Splite! Počele pripreme za Ultru. Bili smo na terenu, radi se naveliko, povirite iza ograda Parka mladeži

Piše STIPE ŠARIĆ
24. lipnja 2024. - 11:31

Na Parku Mladeži započele su pripreme za ovogodišnje 10. jubilarno izdanje festivala Ultra Europe. Parking ispred stadiona je zatvoren i pun radnika koji iz kamiona iskrcavaju potrebnu opremu i raznose je na potrebne lokacije. Festival započinje za nešto više od dva tjedna, pa se radovi održavaju punom parom kako bi sve bilo spremno za brojne posjetitelje koji će ubrzo početi pristizati u Split.

image
Nikola Brboleza/Cropix

Podsjetimo, ovogodišnji Ultra Europe održava se od 12. do 14. srpnja na Parku Mladeži, te su organizatori već potvrdili mnogobrojna velika imena koja će ove godine nastupati na njemu. 

Jedan od njih je Martin Garrix, koji je jedan od najboljih svih vremena i već je deset godina među TOP 10 najboljih izvođača svjetske EDM scene. Na pozornicu će izaći i Armin van Buuren, vlasnik titule vodećeg svjetskog trance DJ-a. Osim njih tu su i brojna druga velika imena kao što su: HardwellTimmy TrumpetAfrojackAxwellDeborah De Luca i raznorazni drugi izvođaći koji će također nastupiti na gigantskim pozornicama Ultra Europe festivala.

Sva ta velika imena ponovno su privukla rijeku gostiju, kojih se na splitskoj Ultri ove godine očekuje preko 150 tisuća, što Split, po broju posjetitelja, stavlja odmah iza Miamija. Dok je po internacionalnosti, kako se pohvalio Alek El-Kazal, projektni direktor "MPG Live", broj jedan u svijetu. Ovo ljeto očekuje se dolazak mladih iz čak 120 zemalja.

Kako najavljuju organizatori pred nama je najspektakularnije izdanje do sad, prepuno trenutaka koji se pamte zauvijek, a sve ostale informacije koje Vas zanimaju, osim na službenoj stranici www.ultraeurope.com, možete pronaći i na Facebook stranici festivala, Twitter profilu te Instagram profilu.

image
Nikola Brboleža/Cropix
image
Nikola Brboleža/Cropix
image
Nikola Brboleža/Cropix
image
Nikola Brboleža/Cropix
image


 

Nikola Brboleža/Cropix
image
Nikola Brboleža/Cropix
image
Nikola Brboleza/Cropix
image
Nikola Brboleza/Cropix
image
Nikola Brboleza/Cropix

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. lipanj 2024 11:32