StoryEditorOCM
Splitspecijalni gosti

Nezaboravan prvi dan škole u Centru ‘Slava Raškaj‘: školarce je dočekalo posebno iznenađenje, nisu krili oduševljenje

Piše promo
9. rujna 2024. - 14:38

Prvi dan škole u Centru za odgoj i obrazovanje Slava Raškaj u Splitu bio je pravo uzbuđenje! Djeca su se s nestrpljenjem vratila u školske klupe, a veliko iznenađenje pripremio im je Tommy u suradnji s HNK Hajduk Split, koji su kao posebni gosti, te u pratnji maskote Rica, stigli proslaviti prvi dan škole s pregršt poklona i iznenađenja.

Štićenici Centra imali su priliku uživati u nezaboravnom druženju i na zaista poseban način započeti novu školsku avanturu. Rico, uvijek vedar i spreman za zabavu, odmah je privukao pažnju sve djece koja oduševljenje nisu krili. Mališani su se vrlo brzo uključili u zabavu i fotografirali s najdražim dvanaestim igračem našeg kluba, a jedna učenica je i zapjevala hajdučke pjesme te dodatno upotpunila događaj za sve prisutne. Posebno veselje bilo je uručenje Tommy poklon paketa i proizvode iz novog hajdukovog školskog asortimana, što je dodatno upotpunilo ovaj trenutak za svih 57 učenika osnovne i srednje škole Centra.

image
Vojko Basic/Cropix
image
Vojko Basic/Cropix
image
Vojko Basic/Cropix

– Prvi dan škole je i sva su djeca uzbuđena, pogotovo naša. Oni jako vole goste i događanja. Njima škola nije samo učenje nego i druženje, prijateljstvo, simpatije, svaki dan se događa nešto novo - njima je to jako uzbuđenje i jedva čekaju. Baš nam je jedna baka pričala kako njezin unuk već tjedan dana odbrojava dane do početka škole, što samo dodatno opisuje koliko ovo sve njima znači. Rico ih je jako iznenadio. Naučili su da je on 12 igrač Hajduka, a jedna učenica je i zapjevala hajdučke pjesme. Dobili su prigodne paketiće i od Hajduka i Tommyja što ih je dodatno razveselilo. Mi smo jako sretni što smo dio kampanje „Novi početak, nove avanture“ – rekla je Snježana Čulo, ravnateljica Centra „Slava Raškaj” te zaželila svim učenicima i učiteljicama sretan početak nove školske godine i novih avantura.

image
Vojko Basic/Cropix
image
Vojko Basic/Cropix

Nakon što je svim zaposlenicima Tommyja, roditeljima prvašića, omogućen dan plaćenog dopusta na dan početka nastave, Tommy je pokrenuo kampanju „Novi početak, nove avanture“ koja obuhvaća nekoliko važnih aktivnosti i događanja vezano za početak školske godine. Jedan od važnih događaja je, ističu, upravo posjet mališanima ovog splitskog Centra. Kroz svoju kampanju Tommy nastoji pružiti podršku onima kojima je najpotrebnija, a organizacija ovog događaja u Centru "Slava Raškaj" pokazala je koliko male geste mogu značiti. Djeca iz sjedišta u Splitu, kao i iz Odjela Kamenmost, imali su nezaboravan prvi dan škole, a osmijesi i radost bili su najbolji pokazatelji koliko je ovaj dan bio poseban.

image
Vojko Basic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. rujan 2024 14:42