StoryEditorOCM
SplitDOSTA JE VIŠE!

Kakva bahatost! Ovaj ugostitelj u centru Splita ni WC nema, nakupio je već 26 prekršaja, ali konačno mu je došlo glave

Piše Ana Pivčević
21. lipnja 2024. - 19:18

Objektu brze prehrane "Funky George" koji se nalazi u Bosanskoj ulici 16 određen je raniji završetak radnog vremena. Taj potez povukao je Grad Split zbog brojnih počinjenih prekršaja Odluke o javnom redu i miru.

U Rješenju o određivanju ranijeg završetka radnog vremena navedeno je da je zabilježeno čak 26 prekršaja u periodu od kraja lipnja do sredine kolovoza 2023. godine. Riječ je o ispijanju alkohola ispred ugostiteljskog objekta. 

image
Saša Burić/Cropix

"Funky George" će tako sljedećih šest mjeseci umjesto u ponoć, svoja vrata zatvarati u 22 sata. 

- Danas je uručeno Rješenje o određivanju ranijeg završetka radnog vremena ugostiteljskom objektu "Funky George" u Bosanskoj ulici čime je ono postalo izvršno.

Javnosti je opće poznato da taj objekt brze prehrane (bez wc-a za goste i unutrašnjeg prostora) i način na koji obavlja djelatnost je negativni primjer ugostiteljstva u staroj gradskoj jezgri u Splitu.

Zahvaljujući novoj Odluci o ugostiteljskoj djelatnosti koja je radno vrijeme na navedenoj lokaciji spustila s 02:00 sata na 00:00 nakon ovakvog Rješenja to znači da će navedeni fast food zatvarati u 22 sata.

To je vrlo jasna poruka o mogućim sankcijama za sve ugostitelje koji ne budu pazili na ponašanje svojih gostiju ispred njihovih objekata - napisao je dogradonačelnik Bojan Ivošević na svom Facebook profilu.

image

Status Bojana Ivoševića o ugostiteljskom objektu

Facebook/Screenshot
image
Saša Burić/Cropix
image
Saša Burić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. lipanj 2024 19:19