StoryEditorOCM
SplitLUDILO KOD PLAŽE

Djevojka vozila BMW po Bačvicama s više od promila alkohola!? Policija otkrila njezin dosje, sve ‘biser‘ do ‘bisera‘

Piše Mario Matana
7. srpnja 2024. - 19:01

Bez otprilike 20 tisuća nekadašnjih kuna (preciznije, 2620 eura!) ostala je 24-godišnja djevojka iz Klisa nakon još jednog prometnog prekršaja.

A srećom nije bilo ozbiljnijih posljedica, jer su prometnici djevojku zatekli u sitnim noćnim satima (oko jedan i pol poslije ponoći) na Preradovićevom šetalištu, na Bačvicama, kako vozi BMW u alkoholiziranom stanju!

image
Str/Afp

Izmjereno joj je 1,04 promila alkohola, no to nije jedini prekršaj. Lako sad što nije imala osobnu iskaznicu kod sebe (to je 20 eura kazne), puno je bitnija i nezgodnija činjenica koju su policajci utvrdili provjeravajući dosje 24-godišnjakinje: sjela je za volan BMW-a iako joj je pravomoćno oduzeta vozačka dozvola na dvije godine (!), od 15. prosinca 2022. do 15. prosinca 2024. godine!

Dakle, upravljala je vozilom prije ponovnog stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom, konstatirano je presudom Općinskog prekršajnog suda u Splitu.

Za alkohol je dobila tisuću eura, za vožnju bez dozvole "odrezano" joj je još 1.600 eura kazne, ali to nije sve. Djevojci je sud izrekao i ‘zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom svih kategorija u trajanju od 12 mjeseci‘! Čini se da neće tako brzo ponovno sjesti za upravljač, osim onog u auto-školi...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. srpanj 2024 19:05