StoryEditorOCM
ObalaPASTRVA NA PJATU

Obišli smo solinsko ribogojište i tamo našli pravu deliciju za Veliki petak: Ako ste ikad probali lososa, to je slično. A jedini mi imamo matično jato

10. travnja 2020. - 16:54

Prid nama je Veliki petak, pa će se svit dat u traženje ribe za post, za zajednički obid, u ovoj situaciji barenko najužih članova obitelji.

Za nabavu će se očito snalazit ka i za drugu spizu u ovo vrime, a mi smo, zbog vas čitatelji, otišli povirit u solinsko ribogojilište “Ritterman”, da vidimo kako kuri pastrva i kako možete doć do nje.

– I mi smo se prilagodili cijeloj situaciji otkad su na snazi mjere zaštite zbog koronavirusa. Nema šetanja po ribogojilištu, ali tu se kod nas u maloprodaji može kupiti pastrva, imamo “banak” tu odmah na ulazu, gdje kupci čekaju na otvorenome – veli nam Luka Ritterman, direktor ove obiteljske tvrtke koja ima devet zaposlenih.

Prva smjena je već spremna najranije ujutro s mrižama i špurtilima...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. studeni 2024 06:41