StoryEditorOCM
ObalaNE PROPUSTITE

Čudesan glazbeni tjedan u Trogiru

Piše PR
30. prosinca 2023. - 12:52

Grad Trogir proteklih je dana zasjao u pravom božićnom ruhu, a za fantastičnu atmosferu i vrhunsku zabavu pobrinule su se najveće hrvatske glazbene dive.

Tako je uoči Božića Jelena Rozga napravila nezapamćen glazbeni spektakl kojim je izazvala lavinu oduševljenja kod tisuće obožavatelja. Beskrajno se uživalo u očaravajućem koncertu, a najveći regionalni hitovi odjekivali su sa do sada neviđeno punog glavnog trga, ali i okolnih ulica. 

Interes Trogirana i posjetitelja iz drugih gradova bio je ogroman i drugog dana Božića na koncertu Vesne Pisarović. Jedinstven vokalni pristup koji Vesna kontinuirano unaprjeđuje i svevremenski hitovi koje su jednoglasno pjevale sve generacije bili su pun pogodak za blagdansku proslavu, druženje i ples!

U ritmu zaraznog pop zvuka iz 90ih ludo se zabavljalo i jučer na koncertu Ivane Banfić koja je dobro rasplesala i zagrijala publiku na glavnom trgu. Radosna i vesela atmosfera uz najveće hitove koji se redaju na trogirskoj pozornici obilježje su Zimske Adventure u Trogiru, koja se priprema za vrhunsko novogodišnje slavlje!

Uvijek originalni i spontani Kuzma & Shaka Zulu ove godine u Trogir donose samo dobre vibracije i ludi party za jutarnji doček Nove godine u 12:00 sati na glavnom trgu, kao pripremu za najluđu noć u godini.

Tradicionalni novogodišnji doček u Trogiru održat će se na Trgu Ivana Pavla II, a za nezaboravnu noć zadužena je ekipa iz Centrifuga benda, koji s glazbenim programom počinju u 22:00 sata. Očekuje nas uzbudljiva večer uz pregršt pjesme, plesa i veselja, a kao i cijelog Adventa atmosfera će biti vrhunska.

Pozivamo Vas da se zajedno, u predivnom ambijentu, oprostimo od stare i od radosti dočekamo Novu godinu. 

Prva večer u Novoj 2024. godini bit će obilježena koncertom Petra Dragojevića u 21:00 sat, kojim započinje bogata glazbena godina u Trogiru..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 01:01