StoryEditorOCM
ŽupanijaJavni poziv

Turistička zajednica Vodica dodjeljuje potpore u turizmu i ugostiteljstvu, evo kako se možete prijaviti

Piše Katarina Rudan
23. siječnja 2022. - 17:06

Turistička zajednica grada Vodica objavljuje je Javni poziv za dodjelu potpora za podizanje kvalitete usluga u turizmu, ugostiteljstvu i drugim s turizmom povezanim djelatnostima u 2022. godini.

Na javni poziv se mogu prijaviti obrtnici, trgovačka društva, nositelji OPG-ova i kućne radinosti te samostalni umjetnici koji djeluju na području TZ grada Vodica. Natječaj je objavljen za sljedeće djelatnosti: ugostiteljska djelatnost, pružanje usluga u turizmu te proizvodnja i prodaja lokalnih proizvoda i suvenira. Potpore se dodjeljuju za izradu foto i video materijala, dizajn interijera, oglašavanje, izradu promotivnih materijala te DMK programe.

Potpore se dodjeljuju za pokriće troškova aktivnosti i to u visini do najviše 50 posto ukupno prijavljenih troškova, pri čemu iznos potpore ne može biti viši od 3.500 kuna po prijavitelju.

Javni poziv za dodjelu potpora otvoren je do 30. rujna 2022. godine, odnosno do ispunjenja iznosa predviđenog za potpore dionicima turističke industrije za 2022. godinu.

Prijave na javni poziv dostavljaju se putem obrasca iz Javnog poziva i obveznih priloga, na adresu: Turistička zajednica grada Vodica - Obala Vladimira Nazora bb, 22211 Vodice ili na adresu elektroničke pošte: info@vodice.hr.

20. travanj 2024 05:30