StoryEditorOCM
Županija‘Krov nad glavom‘

Podvornica sve komfornija: Igralište drniškog DOŠK-a uskoro će krasiti i nadstrešnica, nedavno su dobili moderni sustav navodnjavanja

Piše Toni Veljača
27. listopada 2021. - 12:48

Igralište nogometnog kluba DOŠK iz Drniša uskoro će krasiti nova nadstrešnica. Time će klub, nakon sustava navodnjavanja terena, koji je postavljen još prošle godine dobiti i prijeko potreban „krov nad glavom“.

Napomenimo da je projekt bio prijavljen na Javni poziv iz programa poticanja prekogranične suradnje između Hrvatske i Bosne i Hercegovine u svrhu razvoja lokalne zajednice, a u partnerstvu s gradom Širokim Brijegom.

Izgradnjom metalne konstrukcije igralište će imati ukupno 354 pokrivenih sjedećih mjesta. Time će se dodatno poboljšati kvaliteta prostora, te omogućiti gledanje sportskih i drugih događanja i tijekom lošeg vremena. Koliko je ovo važan iskorak, svjestan je i predsjednik DOŠK-a, Ante Goreta.

- Nadstrešnica će definitivno podignuti standard i kvalitetu samog doživljaja i prisustvovanja utakmicama. Velika je to stvar i za klub i za Grad – komentirao je Goreta.

Za zajednički projekt odobreno je sufinanciranje u iznosu od 160.000 kuna. Početak radova trebao bi biti uskoro.
- Najrealnija opcija je da početak radova bude sljedeće godine u proljeće, vjerojatno u veljači ili ožujku – zaključio je Goreta.
 

02. svibanj 2024 18:21