StoryEditorOCM
Županijaispričao se

Otkriveno tko je kamionom pogazio 'petokraku od begonija' u Vodicama: 'Žao mi je što sam tako reagirao...'

Piše PSD
30. travnja 2018. - 19:30

Pravi skandal izbio je u Vodicama kad su ratni veterani u cvjetnim gredicama aranžiranim na način da podsjećaju na veliki cvijet 'vidjeli' provokaciju. Sve skupa ih je previše podsjetilo na crvenu petokraku pa su žestoko prosvjedovali.

Nasad begonija na prometnom otoku ispred zgrade nekadašnjeg općinskog središta nije dočekao sljedeći dan, brutalno je pregažen kamionom. 

Oni u tom cvijeću vide petokraku i gotovo: sporni cvjetni nasad u Vodicama nije dočekao jutro, uvjeravanje da je riječ o logu TZ-a nije naišlo na plodno tlo

Radoslav Juričev Sudac, dragovoljac Domovinskog rata i tenkist 113. šibenske brigade Radoslav Juričev-Sudac, priznao je da je upravo on pogazio nasad cvijeća i javno se ispričao zbog nanošenja štete ugledu grada.

- Žao mi je što sam reagirao nepromišljeno, više emotivno nego razumno i svojim kamionom prešao preko nasada cvijeća ispred stare općine i time sam osim materijalne štete narušio ugled Gradu Vodicama i tvrtki Leć. Također hvala tvrtki Leć i Gradu što nisu podnijeli kaznenu prijavu protiv mene zbog počinjenog postupka – rekao nam je Radoslav Juričev Sudac za portal Infovodice.

04. svibanj 2024 23:20