StoryEditorOCM
ŽupanijaŽeli biti šef HSS-ovaca u Dalmaciji

Načelnik Općine Murter-Koranti Toni Turčinov kandidirao se za predsjednika regionalne organizacije HSS-a

4. siječnja 2017. - 20:04

 
Načelnik Općine Murter-Kornati Toni Turčinov, ujedno i potpredsjednik HSS-a Šibensko-kninske županije, kandidat je za predsjednika regionalne organizacije te stranke-a za Dalmaciju, a protukandidat mu je Tonči Božanić. Tko će biti izabran odlučivat će se na izbornoj skupštini HSS-a koja će se održati 14. siječnja u Zagrebu.
Na skupštini će se birati predsjednik stranke, potpredsjednici, glavni tajnik, predsjednici regionalnih organizacija te članovi svih tijela stranke.
Turčinov, koji u je relativno friški član HSS, uputio je delegatima pismo želeći da ga oni tako bolje upoznaju. Uz životopis, istaknuo je što je do sada u politici napravio te je svoje stranačke kolege pozvao „da se dobro osvrnu i otvore oči“ prije negoli odluče kome će dati svoj glas.
-Došlo je vrijeme da napravimo iskorak. Moj protukandidat, gospodin Božanić, dugo je u HSS-u i imao je priliku, i to jako dobru. Međutim, vidljivo je da on nije bio spreman zasukati rukave za ljude koji su sve dali HSS-u. On radi u koaliciji s drugim moćnicima našega kraja koji su vas nebrojeno puta iskoristili – poručio je Turčinov.

 

04. srpanj 2024 05:40