StoryEditorOCM
ŽupanijaOsigurao Grad

Kninski osnovnoškolci i ove godine dobit će besplatne radne bilježnice. Evo što njihovi roditelji prije toga moraju napraviti

Piše M. L.
13. lipnja 2024. - 17:15

Grad Knin i u novoj će školskoj godini pomagati svojim osnovcima. Naime, Grad će i ove godine financirati nabavu radnog materijala: radnih bilježnica, likovnih mapa, radnog materijaka za tehničku kulturu... Odnosi se to na sve učenike osnovnih škola na području Grada Knina, pa će tako troškovi koji opterete proračun svake obitelji početkom jeseni biti ipak manji. Roditelji će zapravo radne materijale morati sami kupiti, a onda će im Grad refundirati troškove. Potrebno je samo na gradsku adresu poslati zahtjev za povrat tih sredstava.

-Priznati troškovi za nabavu radnog materijala, isplaćivat će se roditeljima/starateljima učenika temeljem podataka kninskih osnovnih škola o upisanim učenicima u razrede od prvog do osmog, a po podnesenom  zahtjevu za priznavanje sredstava za radni materijal. Uz zahtjev je potrebno priložiti presliku osobne iskaznice roditelja/staratelja iz koje je razvidno da isti ima prebivalište na području Grada Knina, presliku računa (IBAN) – za zaštićeni račun obvezno priložiti obavijest FINA-e te račun za kupljeni radni materijal - poručili su iz Grada Knina.

Zahtjevi za priznavanje sredstava za radni materijal mogu se podnijeti najkasnije do 31. listopada., a obrazac za prijavu rodtielji i staratelji mogu pronaći na službenim stranicama Grada Knina.

 

13. lipanj 2024 17:17